Introduktionskurs för lokalt stramaarbete 2024

Planeringen är igång för vårens årliga introduktionskurs för lokalt Stramaarbete. Liksom tidigare bjuder NAG Strama tillsammans med Stramanätverket och Folkhälsomyndigheten in till en tvådagarskurs som riktar sig framför allt till nya medlemmar i Stramagrupperna men även mer erfarna medarbetare kan ha glädje av kursen och vi hoppas kunna skapa tillfälle att utbyta erfarenheter och idéer med deltagare från andra regionala Stramagrupper. Alla yrkesgrupper är välkomna såsom apotekare, läkare och sjuksköterskor från olika specialiteter. Inbjudan och program skickas till ordföranden i varje regional Stramagrupp som får utse deltagare från sin egen region och vidarebefordra inbjudan till dessa.

Datum:            21 – 22 mars 2024

Plats:                Villa Källhagen, Stockholm

Kostnad:          NAG Strama står för konferensavgift inklusive måltider och övernattning på Villa Källhagen. Resekostnader står respektive regional Stramagrupp för.

Anmälan:        Senast den 16 februari 2024. Kontakta din Stramaordförande för anmälningslänk.

Frågor:             Angående program besvaras av: Åsa Olsson, asa.a.olsson@akademiska.se eller Anna-Lena Fastén, anna-lena.fasten@regionstockholm.se, 08–123 132 62

Angående anmälan besvaras av:

Malin Borelius, malin.borelius@Folkhalsomyndigheten.se

Övrigt:              Den som blir förhindrad att delta på grund av sjukdom kan självklart överlåta sin plats till en kollega. Hör av dig till oss så ser vi till att använda platsen på bästa sätt!

 

Välkomna!

Stramadagen 25 år! 15 maj 2024 - anmälan öppen!

Välkomna till Stramadagen den 15 maj 2024 på Hasselbacken i Stockholm! Vi firar den 25:e Stramadagen i världshistorien och kan lova att det blir extra festligt och fint. Kronprinsessan Victoria kommer att delta vid mötets inledning och det blir tillbakablickar, framåtblickar och utblickar och förstås trevlig samvaro med människor från hela vårt avlånga land.

Mer info och program kommer lite längre fram.

 

Målgrupp

Vi vänder oss till alla inom sjukvård, smittskydd och myndigheter som arbetar med eller är intresserade av arbetet mot antibiotikaresistens.

Vi undanbeder oss deltagande från läkemedels- och medicintekniska företag.

 

Kostnad

Deltagaravgiften är 1 300 kr exkl. moms, vilket är självkostnadspris som inkluderar lunch och fika.

För dig som är student och vill delta på dagen erbjuder vi en plats för 500 kr inkl. moms.

 

Anmälan

Anmälan sker via denna länk senast 19 april:

Stramadagen — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Anmälan är bindande men inte personlig. Den som blir förhindrad att delta kan självklart överlåta sin plats till en kollega eller höra av sig till oss så ser vi till att använda platsen på bästa sätt.

 

Kontakt

Frågor gällande programmet: Stephan Stenmark, stephan.stenmark@folkhalsomyndigheten.se

Frågor gällande anmälan: Malin Borelius, malin.borelius@folkhalsomyndigheten.se

 

Varmt välkomna!

Stramas höstmöte 2024 - save the date!

Välkomna till Stramas höstmöte 2024!

Datum: 14-15 november 2024

Plats: Villa Källhagen, Stockholm

Save the date! Mer info kommer.