2023/12/05

Kurs i lokalt Stramaarbete 2024

Planeringen är igång för vårens årliga introduktionskurs för lokalt Stramaarbete. Liksom tidigare bjuder NAG Strama tillsammans med Stramanätverket och Folkhälsomyndigheten in till en tvådagarskurs som riktar sig framför allt till nya medlemmar i Stramagrupperna men även mer erfarna medarbetare kan ha glädje av kursen och vi hoppas kunna skapa tillfälle att utbyta erfarenheter och idéer med deltagare från andra regionala Stramagrupper. Alla yrkesgrupper är välkomna såsom apotekare, läkare och sjuksköterskor från olika specialiteter. Inbjudan och program skickas till ordföranden i varje regional Stramagrupp som får utse deltagare från sin egen region och vidarebefordra inbjudan till dessa.

Datum:            21 – 22 mars 2024

Plats:                Villa Källhagen, Stockholm

Kostnad:          NAG Strama står för konferensavgift inklusive måltider och övernattning på Villa Källhagen. Resekostnader står respektive regional Stramagrupp för.

Anmälan:        Senast den 16 februari 2024. Kontakta din Stramaordförande för anmälningslänk.

Frågor:             Angående program besvaras av: Åsa Olsson, asa.a.olsson@akademiska.se eller Anna-Lena Fastén, anna-lena.fasten@regionstockholm.se, 08–123 132 62

Angående anmälan besvaras av:

Malin Borelius, malin.borelius@Folkhalsomyndigheten.se

Övrigt:              Den som blir förhindrad att delta på grund av sjukdom kan självklart överlåta sin plats till en kollega. Hör av dig till oss så ser vi till att använda platsen på bästa sätt!

 

Välkomna!


Utbildning